Nordic Domus

  • info@nordicdomus.dk
  • Levering DKK 125
  • Gratis levering ved køb over DKK 1500
  • Møbler og boliginteriør i nordisk design
  • Altid fast lav levering
  • Over 1000 varenumre

Handelsbetingelser

Nordic Domus
Udbyvej 25
4780 Stege
info@nordicdomus.dk
CVR: 39998874

Betaling

Nordic Domus modtager online betalinger med Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Vi tilbyder også, at du kan dele betalingen op ved brug af ViaBill eller du kan få finansieret dit køb ved brug af Resurs Bank.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)
Der tages forbehold for prisændringer, fejl og udsolgte varer.

Nordic Domus benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Nordic Domus’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Fragt

Nordic Domus anvender dropshipping, hvilket betyder, at du modtager dine bestilte produkter direkte fra leverandørens lager. Bestiller du flere produkter fra flere forskellige levarandører afsendes dine varer separat. Du vil ikke blive opkrævet ekstra leveringsomkostninger ved separate leveringer.

Leveringen sker til nærmeste kantsten.

Vi tager forbehold for prisfejl, udgåede produkter og produkter der er i restordre. Nordic Domus kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og eventuelle omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Vigtig ved levering

På leveringstidspunktet er du forpligtet til omhyggeligt at inspicere emballagen af de leverede varer og hvis emballagen er beskadiget, skal du på leveringsdokumentet eller fragtmandens tablet udtrykke dine forbehold med hensyn til de eksterne tegn på skade, før du accepterer leveringen. Er du i tvivl, så spørg fragtmanden.

Du må under ingen omstændigheder påbegynde samling af et beskadiget produkt, da dette vil være at sidestille med din accept af det leverede produkt.

Du skal også underrette Nordic Domus skriftligt eller via email (info@nordicdomus.dk). Hvis du ikke underretter Nordic Domus om eventuelle skader, som en grundig undersøgelse ville have afsløret inden for 4 (fire) kalenderdage efter levering, anses du for at have accepteret varerne som de blev leveret og accepterer, at enhver protestret ud over denne frist udløber.

Hvis du anmelder en skade bedes du sende minimum 3 bileder af skaden samt en beskrivelse af denne. Du skal ligeledes oplyse om varenummer samt leveringsadresse.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Bemærk, at varer skal sendes retur til vores leverandør. Vi tilbyder i nogle tilfælde, at stå for transporten, hvis dette ønskes. Det er et krav, at returnede varer er i original emballage, ikke forsøgt samlet samt er uden skader. Returneringen sker udelukkende på dit ansvar.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives på mail info@nordicdomus.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Nordic Domus i rimelig tid efter varens modtagelse.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Nordic Domus dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Nordic Domus
Udbyvej 25
4780 Stege
Email: info@nordicdomus.dk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: info@nordicdomus.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.

Luk menu
×

Kurv